De leukste supermarkt van Vlaanderen.

Bij Albert Heijn willen we de persoonlijke kruidenier zijn waar het goedkoop en plezierig winkelen is. Daarom staat plezier in het werk bij ons voorop. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. Als persoonlijke kruidenier draag je hier dag in dag uit aan bij.

Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn een missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. Dat is de uitdaging waar ons team zich elke dag met volle goesting voor smijt.

Plezierig werken bij ons.

Wij investeren graag in onze mensen. Dat verdienen ze, want elke dag geven ze het beste van zichzelf. Bij Albert Heijn doen we er alles aan om je elke dag fluitend naar het werk te laten komen. Door prettige arbeidsvoorwaarden, afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie en coaching. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier werken. En omgekeerd. Bij Albert Heijn kan je helemaal jezelf zijn. Dat vinden we belangrijk. Dankzij onze open cultuur is contact met collega’s en klanten dagelijkse kost. Albert Heijn biedt je de kans om elke dag te groeien.

Kruidenier sinds 1887.

We zijn een kruidenier in hart en nieren. In 1887 ging onze eerste winkel open. We zijn niet meer dat kleine winkeltje in Oostzaan in Nederland - maar we doen het nog altijd met evenveel passie. Persoonlijke service, een verrassend assortiment en Hollandse prijzen. Daarmee hebben we een plaats verdiend in het hart van de Vlaming. We werken er elke dag aan om het nog beter te doen.

Verrassend assortiment, persoonlijke service

Hollandse prijzen In onze winkels vind je A-merken en eigen merken. Wat je ook kiest: we bieden altijd 100% kwaliteit. We brengen je graag kwaliteit van eigen bodem. Lekker Belgisch, daar houden we allemaal van. Onze Hollandse prijzen zorgen ervoor dat je geen euro teveel betaalt. Bijzonder en budgetvriendelijk winkelen vinden we superbelangrijk. Wij niet alleen: onze klanten komen ervoor terug.

Je vindt ons op heel wat plekken

Met 74 winkels en onze online winkel met Pick Up point, is er altijd een Albert Heijn bij je in de buurt. We groeien snel, dus misschien komen we zometeen nog dichterbij.

Read more

Prettige sfeer

Gezelligheid en warmte vinden we belangrijk. We zijn open naar elkaar. En we helpen elkaar met waardering en feedback..

Aanpakkers

Handen uit de mouwen staat bij ons centraal. Samen met je collega’s zorg je voor een nette winkel met de beste service voor onze klanten, iedere dag.

Dit is ook leuk om te lezen enlightened

Check!