Winkel

Plezierig werken bij Albert Heijn.

Bekijk 393 vacatures

Loop je warm voor de gezellige drukte in een supermarkt? Werk je graag dichtbij huis en in een toffe sfeer? We zoeken talent voor onze winkels. Vind hier jouw vacature!

Bij Albert Heijn willen we de persoonlijke kruidenier zijn waar het goedkoop en plezierig winkelen is. Daarom staat plezier in het werk bij ons voorop. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. Als persoonlijke kruidenier draag je hier dag in dag uit aan bij.

Op de allerbeste manier

Bij Albert Heijn kan je helemaal jezelf zijn. Dat vinden we belangrijk. Dankzij onze open cultuur is contact met collega’s en klanten dagelijkse kost. Zo lopen we mee met klanten als die iets niet vinden. En leren we onze klanten goed kennen. Zo komen onze klanten thuis bij hun persoonlijke kruidenier. 

Wat bieden we?

Wij investeren graag in onze mensen. Dat verdienen ze, want elke dag geven ze het beste van zichzelf. We zorgen voor een mooi salarispakket en vullen dat aan met enkele extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Daarenboven bieden we elke medewerker een ontwikkelingsplan en een goede begeleiding voor het uitoefenen van zijn/haar rol. Zo creëren we samen een werksfeer waar iedereen zich thuisvoelt en mensen zichzelf kunnen zijn.

 

Werken in de winkel in een notendop

Open cultuur
We hebben plezier met elkaar en hebben respect voor elkaar. Bij ons kun je jezelf zijn.
Samenleving in een notendop
Collega’s van verschillende achtergronden, leeftijd en uit alle windstreken van de wereld komen hier samen. Dat maakt ons trots en onze ervaring rijk.
Veilige omgeving
Dit staat voorop. Altijd en overal.
Prettige sfeer
Gezelligheid en warmte vinden we belangrijk. We zijn open naar elkaar. En we helpen elkaar met waardering en feedback.
Veel verantwoordelijkheid
Je neemt en krijgt veel verantwoordelijkheid bij ons.
Aanpakkers
‘Handen uit de mouwen’ staat bij ons centraal. Samen met je collega’s zorg je voor een nette winkel met de beste service voor onze klanten, iedere dag.

Lees meer
Fijne werkomgeving

Fijne werkomgeving

Inclusieve werkomgeving

Inclusieve werkomgeving

Overtref jezelf

Overtref jezelf

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Nog niet de job gevonden die je zoekt?

 

Bekijk alle vacatures