Op het hoofdkantoor

Plezierig werken bij Albert Heijn.

Bekijk 0 vacatures

Wil je graag voor ons hoofdkantoor in Antwerpen aan de slag? Voor deze functies zijn we nog op zoek naar straffe collega’s.

Bij Albert Heijn willen we de persoonlijke kruidenier zijn waar het goedkoop en plezierig winkelen is. Daarom staat plezier in het werk bij ons voorop. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. Als persoonlijke kruidenier draag je hier dag in dag uit aan bij.

Op de allerbeste manier

Samen met je collega's verras je klanten met een uitgebreid assortiment, Hollandse prijzen en een persoonlijke service waar klanten dag in dag uit voor terug komen. Albert Heijn biedt alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen. Zo willen we de meest geliefde en persoonlijke kruidenier van Vlaanderen worden. Bij ons ben je onderdeel van een groeiende, dynamische en succesvolle organisatie die sterk inzet op persoonljke ontwikkeling.

Wat bieden we?

Wij investeren graag in onze mensen. Dat verdienen ze, want elke dag geven ze het beste van zichzelf. Een job op het hoofdkantoor gaat hand in hand met een warme werksfeer, veel overleg en positieve energie. Je komt terecht in een team dat je mening apprecieert en fun niet vergeet. Het mooie verloningspakket wordt aangevuld met extralegale voordelen, en mogelijkheden om je ontwikkeling mee vorm te geven. Dit alles gebeurt in een werkrelatie met vertrouwen en de flexibiliteit om deels thuis te werken.  

Opleidingen

Je persoonlijke talenten ontwikkelen: dat vinden we super belangrijk bij Albert Heijn. Zo ontdek je wat je écht goed kan en waar je kan groeien. We helpen je om vol vertrouwen de volgende stap te zetten, waarbij jij de regie houdt over je eigen ontwikkeling en loopbaan.

Werken op het hoofdkantoor in een notendop
 

Open cultuur
Een open cultuur waar je samenwerkt met collega’s die verstand van zaken hebben en net als jij graag dat extra stapje zet.
Er toe doen
Bij Albert Heijn ben je onderdeel van een groeiende, dynamische en succesvolle organisatie.
Groei en ontwikkeling
Je persoonlijke talenten ontwikkelen vinden we super belangrijk bij Albert Heijn. We helpen je om vol vertrouwen de volgende stap in je carrière te zetten.
Prettige sfeer
We zijn open naar elkaar. We helpen elkaar met ruimte voor waardering en feedback.
Veel verantwoordelijkheid
Je neemt en krijgt veel verantwoordelijkheid bij ons.

Lees meer
Fijne werkomgeving

Fijne werkomgeving

Inclusieve werkomgeving

Inclusieve werkomgeving

Impact maken

Impact maken

Overtref jezelf

Overtref jezelf

Nog niet de job gevonden die je zoekt?

 

Bekijk alle vacatures